L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 1 d’agost del 2012

L'Ajuntament neteja els voltants de la Torre de Guaita







L’ajuntament de Tavernes ha precedit a netejar les parcel·les de la seua propietat situades al voltant de la Torre de Guaita. Segons hem sabut, es vol posar en valor la zona per tal que la torre adqueresca la importància que té com a BIM i s’espera en un futur pròxim condicionar el paratge.

La neteja de les parcel·les de l’Ajuntament ha estat secundada pels propietaris del voltant que estan procedint igualment a la neteja i desbrossament de les terres. Una màquina treballava aquest matí i la zona ara mateix presenta l’aspecte que podeu vore a les fotografies.

 
Segons hem sabut una gran part d’aquesta zona podria acabar destinada a aparcament de vehicles. Només falta que quallen les gestions que du a cap l’Ajuntament amb els propietaris, amb la qual cosa s’incrementaria aquest servei d'aparcament a tots els visitants i estiuejants de la platja.

1 comentari:

Estruch ha dit...

En veritat es un monument al que li hem donat l'esquena des de sempre, no apreciem el que tenim, a vore si de ara endavant sí la tenim en consideració i li donem l'impotància que com a monument té .