L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 13 d’agost del 2012

Intolerable: I del valencià, què?



Què passa enguany? – ens preguntem, en vore coses que no ens quadren. Primer Càritas anunciant la Campanya del Quilo només en perfecte castellà i avui mateix l’Ajuntament en anunciar aquesta vesprada per la platja l’acte del Festival Sete Sois Sete Luas en correcta i perfecta llengua de Cervantes:

El ayuntamiento de Tavernes informa. Festival Sete Sois Sete Luas. Esta noche a las 11 actuación de la cantante de fado Arminda Alvernaz en el cine Olimpo.

Lamentable. Està bé que mane el PP a Madrid i a València i sembla prou normal que els seus governs bandegen la nostra llengua, facen els programes educatius que fan, que no l’empren mai... però l’Ajuntament de Tavernes?  

Ho vàrem dir quan el cas de Càritas i ho diguem ara: Esperem que es depuren responsabilitats perquè el cotxe pensem locutarà el que li diuen. I  com a mínim, que no es torne a repetir. 

-

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Sempre queden frantiradors que disparen al bé lingüístic. Com tenim el tema del Cementeri,el cartell d'obrir i tancar el cementeri sols en castellà ?
Continua Cotorra que els drets son el drets, i els enemics del valencià no en deixen passar una.

Indesidenter ha dit...

En les agressions a la nostra llengua, tolerància zero.
I vergonyós per al nostre govern local que el cartell del cementiri porte alguns mesos només en castellà.

Anònim ha dit...

si, els drets son els drets, la lliure expresio és un dret, veritat??? ahí ho tens, valencià, Castellà..... com vulga cadascú, perquè hi ha que ser tan extremista!!!! a vegades m'avergonyisc de ser valenciana per culpa d´aquesta gent...
a més a més, si volen participació alta en el tema de càritas, lo llògic i normal es que el bando siga en Castellà, ja que hi com tots sabem hi ha molta gent de fora de que no entén el valencià I també poden participar, o son curtets i no entenen el cas..... uuuuffffff sempre igual!! que fàstic!!!

Anònim ha dit...

Efectivament, doneu fàstic.
Sempre buscant l'escusa de la gent de fora, per voler el castellà i fotre el valencià! I tant com doneu fastic.
I més fastic dóna vore el despreci que demostreu a la ¿vostra? llengua.
S'ha dit ben clar, i a mi em sembla molt bé: en actes com eixe i adreçat a la gent de la platja, en bilingüe.
No som excloents nosaltres, sou vosaltres i els que son com tu els excloents: si es vol participació alta, encara més facil m'ho poses: quant a mes arribe el missatge millor, i arriba més amb dos llengues que en una, o no?

Xiqueta, jo del que m'avergonyisc és de despreciar el valencià, no de defensar-lo i usar-lo.
I demostres molt poc de trellat i molt de despreci als demes quan els dius que son curtes i no ho entenen.

Anònim ha dit...

Molt de criticar pero al final cap responsabilitat política i cap dimisió. La culpa de l'enterrador i del de la megafonía.

Un de Carites ha dit...

Tu pots fer el que vulgues. Com pegar-li a ton pare i ta mare, però els diners públics i comforme està la situació de despreci, autoodi, disglòsia, i menyspreu que mai ho he vist en Carites, vol dir amor, recorda, no es per a fastidiar a ningú. Jo ajude a Carites, però considere que el dret es universal de l'estat a atendre els pobres, i no d'una part de la societat que de vegades impedim, per certs interessos, que l'estat ho faça. I jo continuaré amb amor, amb Carites, pel valencià, com som tanta gent que tenim cultura religiosa i valenciana. La teua nota adoleix de les dos coses.

Anònim ha dit...

Hui ha passat la megafonía de les tapes de la platja i erà en castellà res de valencià

Anònim ha dit...

I una altra vegada també hem tingut la informacio del festival només en castellà.