L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 7 d’agost del 2012

El semàfor enfront de l'antiga caserna ja funciona


L’ajuntament  ha procedit a reparar el semàfor situat enfront de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil i que duia algun temps sense funcionar com cal. La reparació ha implicat el canvi de tot el sistema electrònic donat que la placa electrònica i altres components es trobaven en males condicions i no era convenient procedir, tal com s'ha fet des de fa anys, a reparacions puntuals de components. 

Segons hem sabut, la causa del retard en la reparació ha estat la tardança en el subministrament de la placa i demés elements electrònics.  Bé siga per l’estiu o per la mateixa crisi, el proveïment de les peces que habitualment són cosa de poc temps s’ha endarrerit bastants dies i fins que no han arribat no s’ha pogut solucionar. Des d’avui dimarts a migdia que està en funcionament el semàfor. 

També hem pogut averiguar que la inversió efectuada per l’Ajuntament per solucionar aquesta avaria ha estat superior als 8.000 euros.  I que la situació d’aquest semàfor i d’altres del poble és a precari atés que des de fa bastants anys que no s’ha procedit al canvi de components que els cal. 

Així, ens hem assabentat que els serveis tècnics municipals venien des de l’any 2008 presentant propostes i pressupostos per efectuar els canvis, propostes que ens diuen que durant la passada legislatura no foren mai escoltats i acabarien en el calaix de l’oblit del govern anterior.

El govern actual, en conéixer aquesta situació, es va plantejar el canvi seguint els informes tècnics, però la situació de les arques municipals impossibiliten eixa despesa global, per la qual cosa s’aniran substituint els elements electrònics poc a poc.

-

4 comentaris:

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Article d'opinio : IUJUUU !!! JA NO TINC COLESTEROL !!!

Ara resulta que , després de prendrem un ramat de temps una pastilletaper a mantindre a ratlla el colesterol, ara resulta que segons la Conselleria de Sanitat ja no en tinc : Per un miracle ?

Doncs no, es per decisió polític-administrativa de dita entitat, que en tal de estalviar diners es capaç en contra dels criteris mèdics, jugar amb la salut dels ciutadans , i pujar el baremo actual de 200-240 (segon àrea de salut ) fins al 350 per a tindre dret a que la sanitat valenciana el subvenciones la part corresponent de la pastilleta que el donen per a combatre esta malaltia .

SOLUCIONES PP !!!

A este pas en dos dies solventat el problema del dèficit, "ma" que son "llumbreres" els tios, tú : I després encara hi ha qui pregunta com guanyen una i altra vegada amb majoria absoluta !!!

Anònim ha dit...

Ara soles queda programar-los un poc millor del que están... Algú ha ixit a la carretera, direccio a la platja, pel carrer Valencia?

Anònim ha dit...

Si s'haguera continuat amb el contracte de manteniment s'haguera arreglat abans i s'haguera evitat el perill de tindre molt de temps el semàfor avariat. Caldria traure números per a saber si s'ha estalviat o si s'ha perdut diners amb la decisió de no continuar amb el contracte de manteniment. Però cal prioritzar la seguretat a lo econòmic

La Cotorra de la Vall ha dit...

No hi ha pitjor cec que el que no vol llegir.

La nostra informació és una altra.
Ho hem dit ben clar: Des del 2007-2008 el PP sabia que calia canviar els elements electrònics dels semàfors. Sabem que hi hagut d'eixos anys fins el juny del 2011 moltes propostes i pressupostos dels tècnics que suposem aniríen al caixò.
El PP quant podia - Plan E i Plan Confiança i bonança econòmica . no va fer res per eixa canvi i millora.

I amb contracte de manteniment no s'haguera arreglat abans. Ho hem dit: hi ha hagut endarreriment en l'enviament de components.