L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 22 d’agost del 2012

Gràcies al PP podem dir: RIP a RTVV, RIP a una televisió pública en valencià



El consell d'administració de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) ha aprovat aquesta matinada, amb els únics vots dels consellers del PP, la proposta d'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO). Allò que han aprovat: l'eixida d'1.198 treballadors per a deixar el grup en 480 empleats.

Les eixides de treballadors començaran al setembre i podran estendre's fins al 31 d'agost de 2013, en funció dels terminis de les externalitzacions (passar la producció a empreses externes) tal com preveu la nova Llei de l'Estatut de RTVV, aprovada per les Corts Valencianes el passat 12 de juliol amb els vots del PP.

Els tres partits de l'oposició -PSOE, EUPV i Compromís- han votat en contra i han anunciat la impugnació davant els tribunals de justícia l'Expedient de Regulació d'Ocupació aprovat pel PP.
Així ho han confirmat els representants dels tres grups al final de la reunió iniciada a les 21.15 hores del dimarts i que ha conclòs sobre les 2.00 hores del dimecres mentre més de 200 treballadors estaven concentrats a les portes del consell.

L'oposició ha manifestat davant els treballadors de RTVV que són les productores dels amics del PP els qui s'estan fregant les mans aquesta nit amb els 1.200 acomiadats amb "nocturnitat, premeditació i traïdoria".

El representant de Compromís, Rafa Xambó, ha considerat que vistes les actes anteriors i les d'avui "hi ha moltes possibilitats de, si no anul·lar l’ERO, sí guanyar moltes coses".

Xambo ha desvetlat que durant la reunió, els representants del PP s'han presentat com a "víctimes" pels ous que van rebre en l'anterior consell. "Han dit que açò era violència, i el que és violència és tirar al carrer a 1.200 persones" ha manifestat.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La TV, la cultura, la llengua, els nostres costums, el nostre dia (9 d'Octubre), l'escola i sanitat pública... Porten temps passant el "rodillo" amb el consentiment, clar està, de molts i molts "botiflrers" que els han donat suport caiguent al parany de que, ignorantment, algún dia podríen tindre amarrat el seu pròpi veler a qualsevol port del nostre volgut i arruïnat País Valencià... I més lluny de la realitat, no han passat de ser els seus palmers mentre 4 sense vergonya s'han fet rics... Però ja van adonant-se de que ni hi ha VELER, ni PAIS, ni GOLF, ni POLÍGONS, ni TREBALL, això sí DEUTES, PlSCINES i PARKING's deficitàris, i tantes altres nefastes gestions que ens han deixat e la més auténtica ruïna. El mal ja està fet i la recuperació serà lenta, però ara cal traure de'n mig el que ens han deixat en aquesta situació per que, sols el poble salva el poble!!!

tomas ha dit...

També s'ha sentit dir que van a canviar-li el nom. Ara es dirà RT.P.P.