L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 14 d’agost del 2012

I vosté que opina: ¿L’importa la sanitat pública al PP? Tapen amb rajoles les portes del nou hospital de Llíria ¿Passarà igual amb el de Gandia?




Compromís ha denunciat que l’última actuació en les obres del nou hospital de Llíria ha estat barrar l’accés amb rajoles a un edifici que ha costat 25 milions d’euros pagats pels valencians i les valencianes. “Açò és un signe claríssim de l’abandonament d’aquest  hospital de recent construcció. El fet de barrar els accessos és una prova inequívoca de què el govern valencià del PP no té intenció d’inaugurar-lo”.

El grup parlamentari Compromís ha registrat una petició de compareixença en Les Corts Valencianes del conseller de Sanitat, Luis Rosado, perquè explique el futur de l’hospital de Llíria, però també el de Gandia i el d’Ontinyent. 

Sembla ser que la destinació final de tots serà semblant al que passa ara a Llíria: una zona fantasma on els matolls tapen les zones enjardinades, el mobiliari urbà està totalment deteriorat, les marquesines de les parades d’autobús brutes i plenes de brosses, el material d’obra escampat al voltant de l’edifici, les portes tapiades amb rajoles i algeps, les tanques de ferro que rodegen el centre rovellades i un silenci sepulcral envolta una infraestructura que hauria d’estar plena de vida i d’activitat.

Compromís exigeix al conseller de Sanitat que explique el perquè de l’ abandonament i què passarà amb la inversió pagada per tots els valencians. També vol que explique perquè el PP no compleix les promeses electorals i han recordat que les  víctimes de la mala gestió del PP i de la paralització de les obres dels hospitals són els ciutadans i ciutadanes valencians.

Compromís vol que el Conseller responga  si hi ha plans de privatitzar-los atés que no s’han inaugurat. Ens temem que, igual que en altres infraestructures que hem pagat els valencians, acaben aprofitant-se  els que volen fer negoci a costa de la nostra salut i lucrant-se amb les inversions públiques“.

Compromís acusa al PP de desmantellar i arruïnar el sistema sanitari valencià: aquest estiu ha tancat plantes hospitalàries senceres, com les del Clínic i la Nova Fe en València; ha retirat totes les inversions i ha bloquejat la finalització de noves infraestructures, con la de Llíria i Gandia. Segons Compromís “una demostració del fracàs del model  del PP que pega pals de cec i acabarà fent allò que li marquen des de les grans empreses de sanitat privades”.
-

3 comentaris:

Un Jubilat ha dit...

El P.P. en l'excusa de (los ajustes sanitarios)per l'unic qe's preocupen es que no els falte feina als seus amiguets,o bé subvencionant a la sanitat privada, o bé privatizant la gestió de la sanitat pública per a que ocupen als seus parents.!!!!!JUSTICIA SOCIAL JÀ¡¡¡¡¡¡¡¡.

lanuevamoscacojonera ha dit...

El modelo de Sanidad buscado por el PP implica direccion privada de un bien publico. Aun no saben que la empresa privada esta para ganar dinero .Si fallan los numeros en lo publico cambia el gestor publico por una persona capaz y sera rentable.
De seguir la norma de privatizaciones , que se privaticen las conselleries,empresas publicas , diputaciones y congreso-senado para que sean dirigidas por africanos y sereemos mas competitivos

Estruch ha dit...

Doncs que no busquen per a tabicar les portes al que es ha fet la tabiquería, al que li deuen vora 2 milions d'euros ...