L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 15 d’agost del 2012

La platja de Tavernes projecta cine en una pantalla inflable sobre la mateixa arena



La pel·lícula “Acero Puro” serà projectada avui dia 15 d’agost a les 22h en una pantalla inflable de 90m2 situada a la zona de la Porta del Sol de la platja de Tavernes, una de les 17 platges escollides pel “Patronat de Turisme de València, Terra i Mar” de la Diputació de València per acollir la projecció de cine a vora mar.

Els espectadors sols hauran de portar-se la pròpia cadira o tovalla per a seure a l’arena i vore la projecció de la pel·lícula,  amb accés lliure i gratuït.
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Per fi una cosa que fa be el poble cine a vora mar lo que tendria que fer el poble es ferou tots els dissaptes lo del cine a voreta mar espere que estiga a rebentar

bonic ha dit...

Si hi ha que pagar no va la gent ja que no té un euro, i si es debades no va la gent , ja que es debades. Per tant, cal presentar l'oferta esperar a vore que fa la gent i avaluar si val la pena repetir-ho, tenint en compte com estan els pressupostos municpals. No us sembla?
Mètode experimental. Causa efecte.
Novetat per a trencar l'aburriment ho és. Sort, la iniciativa ja es bona.

bello, cinèfil. ha dit...

Ara, no t'enganyes, la propaganda que haguerem d'aguantar sobre la Formula 1, la vela, i tot el que ens ha arruinat els valencians, entrava com una sopa, sense cap crítica al famolenc. La part possitiva, que ens alçarem i ens banyarem els peus, podies parlar , tot i el so estar molt alt. I la gent estava a gust en una nit d'estiu a la platja veient uns mal pare i molt violència, prpopaganda de la boxa, a la pel.li. Una nit diferent i freca a pessar de la basca nocturna lluny de les ones.

Robinjut ha dit...

La intenció és bona, el preu, barat (paga Diputació), però cal esmerar-se al triar un film on s'enten que serà apropiat per a totes les edats. Americanà amb extra de violència on els malos segueixen éssent els rusos i japos.
Demaneu-li a Manolo a vore qui tria en la Dipu les pel·lícules.
El més comercial no és sempre el més apropiat.

belllo cinèfil ha dit...

Robinjut , totalment d'acord amb tu. Com no sabem de valors posem els extrems que agraden als que a tv no veiem: un cant a la boxa, a la violència més racial, i damunt amb nens.

Anònim ha dit...

Cosas de la Dipu! Així mentre hi ha violència s'obliden altres problemes! Alguna cosa així com el pa i circ.
Crec que l'assessor de programació de la Dipu ho ha pensat amb tot el coneixement del que calia fer.