L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 3 d’agost del 2012

Avui se celebra la XXIV Cursa a Peu de la platja de Tavernes


El moment de l'eixida l'any passat

Qui ho havia de dir! Fa ja 24 anys d’aquella primera cursa celebrada a la platja sota el patrocini de l’aleshores discoteca “Brufols” i comptant amb el treball desinteressat del Club d’Atletisme i la col·laboració de l’Ajuntament. Va ser una cursa amb no massa participants si els comparem amb els 1.500 previstos avui i que ningú sabia si la cosa quallaria i es repetiria.

Doncs sí! Es va repetir, i repetir...  fins enguany, en què arribem a la 24é edició, s’ha consolidat com una de les proves més importants del circuit valencià i on hem tingut l’ocasió de vore cérrer i guanyar els millors atletes, homes i dones, dels circuits valencians i espanyols.

L’espectacle enguany es repetirà a les 8, hora oficial de l’eixida, per fer 8 quilòmetres d’un circuit urbà per la nostra platja, perfectament senyalitzat, i on els atletes compten sempre amb el suport, l’aplaudiment de milers i milers d’estadans i veïns de la platja. Això, com sempre comenten tots els participants, és el que li dóna valor a la cursa: l’ambient, la proximitat de l’espectador, el correr en un circuit urbà on sempre sents l’alé dels espectadors.

I si no fallen les previsions, el Club d'Atletisme Valldigna confia en 1.500 participants, cosa gens difícil si ahir ja s’arribava vora als 1.200 i sempre queden un parell d’endarrerits que s’inscriuen el darrer dia.

L’any passat el vencedor absolut i per quarta vegada va ser Ettaichi Hicham, del C. A. Masamagrell, que travessaria la meta amb un temps de 24 minuts i 29 segons i va estar estar acompanyat en el podi per Jesus Gomar, de Gandia, com a segon classificat i Mijear Abdelilah com a tercer. També en dones es va repetir la gaunyadora de l’any anterior: Sandra Díaz, del C. A. Alcudia amb un temps de 30 minuts i 39 segon. La segon va ser Nuria Castells i la tercera Mari Carmen Millet. 

I com no, una nodrida representació de l’atletisme local: el primer local va ser Jorge Brines amb un temps de 28 minuts i 16 segons, el primer senior Cristian Vercher, amb un temps de 29 minuts i 43 segons i va ser Juan Bautista Talens, amb  29 minuts i 46 segons el primer atleta del club organitzador. En dones, la millor classificada local va ser Mònica Escrihuela, amb un temps de 39 minuts i 19 segons.

I com tots els anys, l’entrada i eixida de la platja es fa molt problemàtica durant les hores de la cursa. Per tant ens fem ressò del que ahir anunciava la megafonia en nom de la regidoria d’Esports: millor deixar el cotxe i no entrar i eixir entre les 6’30 i 9 de la vesprada.

-

4 comentaris:

Som molt de la broma... però seriosa ha dit...

Cotorra, què hi ha de cert del duel apassionant entre Jordi Juan i Manolo Vidal? S'ha vist últimament el líder del PP local pels caminals del Brosquil a bon ritme. Es comenta que, per això, per l'entrenament, no pot atendre com cal els seus quefers a la Diputació. Es diu també que Jordi ha contractat els serveis d'un entrenador personal i independent(ista) per a baixar de l'hora. A càrrec dels diners públics? Estarà Bufante a la línia de meta, càmera en mà? Se sap si Enrique Estruch prendrà part en la cursa? Molts interrogants. El poble vol saber.

Visca la broma ha dit...

Misteri, intriga, emoció...
Hi participarà l'exalcalde Manolo Vidal? S'apuntarà a última hora perquè fins ara no ho ha fet?
O tota la gimnàstica pels caminals del Brosquil només és per perdre uns quilets?
Solució: a la nit.

Anònim ha dit...

Sap algu si allguna volta s guanyat algu del poble?y simo quin es el lloc mes prop que ha quedat algu del poble?

Anònim ha dit...

Crec que la primera volta a peu la va organitzar el ja desaparegut camping La Paz