L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 3 de setembre del 2012

Compromís afirma que el grup del PP a les Corts Valencianes té poques ganes de treballar i ha demanat una reforma global del reglament.




El grup  Compromís lamenta que el PP rebutge la proposta de la coalició per a reformar la Comissió de Peticions i convertir-la en un altaveu de les demandes ciutadanes. Precisament eixa negativa arriba en el moment quant el PP ha indicat que pensa eliminar comissions de les Corts Valencianes, una proposta que compta amb la negativa de Compromís, totalment en contra d’eliminar comissions com ara la de la Dona i Igualtat o la de Drets Humans. 

Compromís afirma que darrere la proposta del PP el que hi ha realment “són les poques ganes de treballar del grup Popular que per reduir  despesa opten per eliminar les comissions quant haurien d’eliminar les retribucions de les comissions que no es reuneixen”

Compromís va més lluny i ha afirmat que “fins ara moltes comissions han existit únicament per a que alguns diputats dels partits majoritaris tinguen un sobresou” i per això ha demanat una reforma global del reglament que agilite el funcionament de comissions, garantisca la funció de control sobre el Consell a través de les preguntes i peticions de documentació que el govern de Fabra es nega a enviar a l’oposició, i introduïsca mecanismes de participació ciutadana i transparència en el parlament valencià.

Eixa reforma hauria d’incloure l’obligació de complir l’ordre del dia en la resta de comissions, i que siguen convocades automàticament quan compten amb un determinat número d’iniciatives presentades.

Compromís ha expressat també el malestar de seu grup perquè no s’ha convocat cap comissió en la primera setmana de setembre.
-