L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dimecres, 26 de juliol del 2023

Un minut de silenci i tres dies de dol oficial en memòria de les persones ofegades ahir als Marenys

 

 
La corporació municipal i representants de les forces de seguretat s'han concentrat avui dimecres a migdia davant la porta de l'Ajuntament per tal de dedicar un respectuós minut de silenci en memòria de les tres persones que ahir per la vesprada van perdre la vida en la platja dels Marenys de la nostra ciutat. l'Ajuntament ha decretat tres dies de dol oficial. Segons hem pogut saber, activitats lúdiques que estaven programades com la "visita pirata familiar" d'avui dimecres o la "nit de bingo" per a demà dijous s'han suspés. 
 
El tràgic succés ha colpejat tant els veïns de Tavernes com els de Rafelguaraf, que també han guardat un mínut de silenci en memòria de Juan José Arbona, José Ramón Moreno i María del Pilar Valverde, nom de  les tres persones ofegades. L'Ajuntament de Rafelguaraf ha suspés els actes festius programats que havien de començar avui amb Moros i Cristians.