L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dimarts, 25 de juliol del 2023

Les alumnes del taller "Millorem i Creixem" han oferit una classa sobre com fabricar compost a partis dels residus orgànics casolans



Les alumnes del taller d'ocupació per a dones "Millorem i Creixem" han dut a cap un taller gratuït sobra la pràctica del compostatge en el paratge de la Torreta. El taller estava obert a tota la ciutadania interessada en aquesta pràctica que permet reciclar i transformar en adob bona part dels residus orgànics que produïm a les nostres cases.

El taller ha estat impulsat per la regidoria de Foment que dirigeix Josep Llàcer , regidor responsable de "Millorem i Creixem, en col·laboració amb la Generalitat, l'entitat Labora i el Sepe.
 

Les alumnes del taller han explicat que és el compostatge, i quines són les regles que cal seguir per elaborar compost, un adob orgànic que podem usar perfectament als nostres horts i jardins. Els assistents per tant han aprés a valorar el fem alhora que han descobert els beneficis d'utilitzar una tècnica relativament senzilla i que està a l'abast de tots per produir adobs.

 

En conjunt ha estat una experiència enriquidora i demostrativa de que, amb una poca voluntat i desig d'aprendre, molts productes orgànics que acaben en les bosses de fem poden tindre, després dels mesos que dura el procés de compostatge, una segona utilitat.