L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dijous, 6 de juliol del 2023

Campionat de Futbet 2023 a la platja de Tavernes (zona de la Goleta)

 
El Campionat de Futbet 2023 organitzat per la regidoria d'Esports, que dirigeix el regidor de Compromís Josep Llàcer, va acabar ahir en una segona jornada ben animada durant la qual es van jugar les semifinals i finals dels equips emmarcats dins de les categories benjamí, aleví i infantil, o siga entre 8 i fins als 14 anys. En total han participat uns 120 jugadors en la competició que ha tingut lloc a lesa les pistes del Parc del Nord (Zona Lago Azul).
 
El regidor d'Esports, Josep Llacer i el responsable d'esports Enrique Gascón han estat els encarregats de lliurar els premis als equips vencedors, trofeu i medalles als campions i subcampions i regals per als tres primers classificats.
 
Classificacions finals
 

Benjamins

Primers: Peluts
Segons: Calvos
 
Alevins

Primers: Regaters
Segons: Halcones dorados
Tercers: Futbolísimos
 
Infantils

Primers: Males influències
Segons: Coca Farina
Tercers. Coixos FC

Les fotografies