L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dilluns, 10 de juliol del 2023

Compromís Benifairó afirma que el govern del PSOE menteix quan a la Volta a Peu 2023 i els acusa d'usar de forma partidista un mitjà de comunicació municipal


Compromís de Benifairó acusa a l'alcalde del PSOE de mentir i d'usar de forma partidista els recursos públics i un mitja de comunicació de l'Ajuntament. Segons afirma Compromís la Volta a Peu 2023 estava preparada i a punt, però han estat els organitzadors i col·laboradors els que s'han negat a treballar amb el nou alcalde i govern per una mala experiència anterior.

Us oferim la nota de premsa sencera remesa per Compromís de Benifairó:

 

L’ACTUAL GOVERN DE BENIFAIRÓ I L’ÚS PARTIDISTA DE LES XARXES SOCIALS OFICIALS DE L’AJUNTAMENT.

Dissabte 8 de juliol a les 18:52h els veïns de Benifairó reberen pel «Ban Whatsapp» un ban que ha indignat a bona part de la població.

 Benifairó, l’any 2015, va ser el primer poble en posar en marxa un sistema de comunicació dels bans municipal mitjançant el Whatsapp. Des de llavors ha funcionat sense cap problema ressenyable, i amb neutralitat política absoluta. També el perfil oficial del Facebook de l’ajuntament de Benifairó.

Però dissabte vesprada els veïns se sorprengueren pel missatge rebut. Aquest anunciava que la tradicional Volta a Peu de les festes no anava a fer-se, i que no es feia per culpa de l’anterior govern. El missatge immediatament indignà a bona part del veïnat, acostumats a què els bans siguen neutres políticament, i no siguen motiu de cap polèmica.

La reacció de Compromís per Benifairó va ser immediata. «No sols és l’ús d’un mitjà de comunicació de l’ajuntament amb finalitats partidistes, és que a més menteixen», indiquen en un comunicat publicat a les xarxes socials afirmen que la Volta a Peu 2023 ja estava organitzada, però els organitzadors i col·laboradors que s’han encarregat durant aquests anys, s’han negat a col·laborar amb l’actual govern per haver tingut una «mala experiència» amb l’actual alcalde quan era regidor d’esports en la legislatura del 2011-2015. 

A més, segons afirmen, «Compromís es va oferir a ajudar-los a organitzar-la, ho hem fet durant huit anys, el 2015 també, quan l’actual alcalde no va deixar res organitzat ni es va oferir a ajudar. Hi ha temps més que suficient i la tramitació no és especialment dificultosa. Una altra cosa és trobar voluntaris per a eixe dia.» 

Cal concloure recordant que «els bans són una competència intransferible de l’alcalde, per tant sobre ell recau tota la responsabilitat, d’haver utilitzat recursos públic amb finalitats partidistes». 

 Compromís Benifairó