L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dimecres, 26 de juliol del 2023

Obrin expedient informatiu al PSOE de Benifairó pel pacte amb el PP i per no haver propiciat un govern progresista

 

La Comissió bilateral PSOE-Compromís que efectua el seguiment del compliment de l'acord d'investidura d'alcaldies, ha acordat traslladar a les executives nacionals dels dos partits l'obertura d'expedient informatiu a l'agrupació socialista de Benifairó per no haver propiciat un govern progressista en la població. 

Recordem que les eleccions del 28M les va guanyar Compromís i obtenia 3 regidors, els mateixos que el PSOE, però un pacte del PSOE amb el PP, amb 2 regidors, donava l'alcaldia al candidat socialista.

La Comissió bilateral subratlla "la necessitat de l'obertura d'expedients informatius (amb la demanda d'informació als afectats) a les agrupacions locals del PSPV de Benifairó de la Valldigna i la Font de la Figuera i als col·lectius locals de Compromís de l'Alqueria d'Asnar i Polop de la Marina, perquè s'avaluen les possibles conseqüències disciplinàries".

No obstant això, la comissió bilateral del PSOE i de Compromís afirmen que hi ha hagut un altíssim grau de compliment de l'Acord que es va firmar el 12 de juny per propiciar governs de progrés, tot i que reconeixen que, malauradament s'han produït excepcions "bé per una falta d'entesa en les negociacions, bé per un manifest incompliment de l'acord supramunicipal" i es per això que han acordat demanar a les executives nacionals l'obertura d'aquests expedients informatius.