L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dimarts, 4 de juliol del 2023

Primera Jornada de Germanor de la Sium amb motiu dels 140 anys d'existència



La Societat Musical (SIUM) de Tavernes organitza la seua primera Jornada de Germanor amb motiu i commemoració dels 140 anys d'existència!

La celebració serà el dia 15 de l'actual juliol amb activitats durant la vesprada i nit, tal como podeu llegir en el cartell anunciador que reproduïm. És un esdeveniment obert al poble i pensat per a tots, que se celebrarà en la torre de guaita "La Torreta" (Platja de Tavernes), on podràs passar una vesprada-nit amb un ambient d'allò més musical i divertit.

Us esperem a totes i tots.

Remés per la SiUM. Gràcies