L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dijous, 13 de juliol del 2023

L'IES Jaume II el Just publica la revista digital "Som Just" com a resum del curs i les activitats dutes a cap


Una revista que naix, com ens indicava la directora del centre Anna Bellver,  amb l'objectiu de donar a conéixer tota l'activitat cultural i educativa que es du a cap a l'IES Jaume el Just, i procurant sempre que l'educació trascendesca més enllà de l'aula  i més encara després d'aquests anys després de la pandèmia que hem patit, durant la qual la gent jove ha tingut la vida cultural, i fins i tot social, molt restringida i ens hem vist en l'obligació moral d'arribar a un ampli sector, cosa que indicava s'ha fet en una ampla i diversa activitat.

"Tot això ho hem plasmat amb una gran quantitat d'activitats (concerts, xerrades, tallers...), quasi totes dures  a cap de portes obertes, dirigides a tota la comunitat educativa, als centres de primària que estan adscrits al Jaume II, de manera que el trasllat-canvi d'un centre a un altre els resulte fàcil i, sobre tot,  que l'alumnat tinga una formacio integral, que tinga el sentiment de pertinença al centre, i així vindrà més a gust, li agradarà el que fa. Eixa es la filosifia de treball del centre" indicava Anna Bellver.

 

 

 La revista cal dir que queda molt visual en els apartats que té, està dividida en tres parts, tot i que s'ha hagut d'efectuar una selecció, i moltes coses no s'han pogut plasmar-les, perquè el curs és llarg, dóna per a molt . Anna Bellver esmentava i elogiava el gran treball realitzat pel vicedirector Raül Bo, que organitza la revista i fa els quadrants de les activitat, una persona que es dedica en tota l'ànima per fomentar que  l'alumnat puga gaudir de tot allò que li ofereix l'institut, es posa en contacte amb les empreses, en definitiva fa tot vaja bé.

Anna Bellevar ha confirmat que el centre inverteix molt en aquestes activitats i ací cal esmentar el recolzament de l'AMPA que és un pilar fonamental. "I cal dir que molts dels que hi participen, ho fan de manera altruista, i amb el desig de voler ajudar, que arribe al joves  el món de la cultura".

 

En resum, i després de consultar els enllaços, podem comprovar-hi i adonar-nos-n'hi que tot no és la classe de matemàtiques, d'història o d'alguna de les moltes llengües que s'imparteixen en el centre, per citar nomes algunes matèries, sinó que tot plegat a l'IES Jaume II es pensa, es treballa i es viu en un projecte novedós, ample i dedicat majorment a l'alumne, a la seua formació integral, com a persona en una societat lliure, permissiva i democràtica.

 

Enllaços a les tres parts de la revista digital

https://sway.office.com/7AfCPsIQPKJYCj3T?ref=Link

https://sway.office.com/02BLs907xHNHQIhK?ref=Link

https://sway.office.com/Z87TUZ98KfXHcFbZ?ref=Link