L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dimecres, 26 de juliol del 2023

Les obres de reurbanització i millora del Carrer Sant Lluís, adjudicades per 255.133 euros en la passada legislatura, avancen a bon ritme

Les obres corresponents a la “Reurbanització del Carrer Sant Lluís, Fase 2”" que foren adjudicats en la passada legislatura a l’empresa "Obras y Servicios SERCYOVAL S.L". per un preu total de 255.130 IVA inclòs avancen a bon ritme i segons els regidor d'obres, Josep Llàcer, de Compromís s'acompleixen les expectatives creades.

El projecte de la reurbanització del Carrer Sant Lluís va ser un dels darrers projectes aprovats, licitats i adjudicats en l'anterior legislatura. El regidor responsable, Josep Llacer, ha respost diverses qüestions que li hem posat sobre l'execució d'aquesta obra i ens ha confirmat que el contracte té una previsió en durada de 4 mesos, amb la qual cosa es preveu que estiguen acabades en novembre.

 

 

 

 
 
 
Josep Llàcer ens ha confirmat que, d'acord amb les clàusules de licitació  "tenen com a objectiu principal l'adequació de voreres per millorar i assegurar la completa accessibilitat, així comi millorar les infraestructures urbanes de la zona per a un correcte proveïment d'aigua potable, cosa que du també aparellada la substitució de l'actual sistema, amb eliminació de les canonades antigues de fibrocement per unes altres de polietilè alimentari PE100 i finalment, es procedira a  un canvi dels embornals existents per altres nous que eviten filtracions i embossaments".

 

 
La nova xarxa de canonades per al proveïment de l'aigua potable al veïnat del carrer Sant Lluís gaudirà d'una connexió amb els carrers adjacents de Mare de Déu de Lorda, per l'oest; Mare de Déu dels Desemparats, pel nord i Pintor Sorolla, per l'est. El regidor de Compromís ha assenyalat també que l'empresa adjudicatària dura a cap diverses millores en el contracte i que afectaran principalment al sistema de drenatge d'aigües superficials i també es millorarà el drenatge en voreres millora.
 
 
 
 
 
 
 
 
 Una obra de gran inversió,  255.133 euros, on es contempla executar:

1) Reforma de les voreres amb la substitució de la solera, paviment, vorada i rigola.

2) Millora i reforma de la xarxa municipal d'aigua potable de fibrociment amb pèrdues, eliminació de materials obsolets i corregir deficiències de pressió en la xarxa.  En la zona d'actuació se substituirà per canonada de PE100 d'ús alimentari de 110 mm  de diàmetre.

3) Substitució dels embornals existents per a la recollida d'aigües pluvials que han quedat obsolets.

4) Adequació d'un recorregut per als vianants accessible reformant les voreres, per a millora de l'accessibilitat  a aquest entorn del nucli urbà per a les persones amb diversitat funcional i majors.