L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dilluns, 24 de juliol del 2023

La corporació celebra avui, 24 de juliol, a les 19 hores el ple ordinari d'agost avançat

 


 L’Ajuntament celebrarà el ple ordinari d'agost - avançat a juliol-  avui dilluns a les 19 hores. Això suposa un canvi respecte a la periodicitat habitual de les sessions en ple, que es va acordar que serien el primer dilluns de mes a les 19 hores.

L'expedient públic del ple assenyala que en la sessió celebrada el 27 de juny es va determinar que la sessió ordinària del mes d’agost s’avançaria al dilluns 31 de juliol de 2023, però amb posterioritat, els portaveus han consensuat avançar eixa sessió un dilluns més, és a dir, que se celebra avui,  24 de juliol de 2023.

El ple a celebrar aquesta vesprada de dilluns contempla diversos punts referits a la pròpia organització política del govern municipal (nomenament definitiu de tinents alcaldes i delegacions genèriques de cadascun, les comissions informatives i regidores que en formaran parts, etc), diverses modificacions de crèdits, la determinació de subvencions a entitats i associacions locals, l'aprovació del preu públic del servei menjar a casa i de l'escoleta municipal, aprovació del Pla d'Igualtat per a Majors i aprovació del sou de l'alcaldessa i regidors, així com el sou corresponent a personal de confiança (cap de gabinet d'alcaldia i cap de gabinet de premsa).