L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.036
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:9.787

dijous, 27 de juliol del 2023

PLE D'AGOST 2023: El consistori pren coneixement de les retribucions bàsiques definitives de l'alcaldia

 


El ple del passat dilluns va donar compte a la corporació de la resolució de la Regidoria de Personal sobre la designació de la Sra. Lara Romero Giner com a alcaldessa presidenta de l'Ajuntament de Tavernes en règim de dedicació exclusiva (100% de dedicació), amb efectes de data 29 de juny de 2023 i mentre dure el present mandat corporatiu

Així mateix, s'indica en l'expedient públic del ple la quantia de les retribucions que corresponen el referit càrrec són les següents, de conformitat amb l’acord del Ple de data 27 de juny de 2023: 


A aquestes quanties s'afegiran a aquestes quanties retributives el cost dels triennis o altres conceptes retributius que  corresponga de conformitat amb la legislació aplicable. En el cas de l'alcaldessa se li han d'abonar  2 triennis del Subgrup A1* que té reconeguts com a personal de la Generalitat Valenciana. També s'aplicaran les normes de cotització al règim de seguretat social.

L'expedient del ple no indica ni les quanties corresponents als 2 triennis*, ni el cost de cotització a la seguretat social, xifres i dades que si hi apareixen en els quadres de retribucions dels dos personals de confiança. Podríem haver completat nosaltres les dades, però no és la nostra missió.

* La taula retributives de la GVA per al 2023 indica 49'59 € mes per trienni