L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dijous, 6 de juliol del 2023

Divendres, a les 20 hores, s'íniciava el "Torneig 12 hores de Futbet" en la platja de Tavernes

 

 Organitzat per  l'Athletic la Vall i en col·laboració amb la regidoria d'Esports demà es juga en les pistes de futbet de la platja el "Torneig 12 hores", competició que s'inicia a les 20 hores de demà divendres per a acabar sobre les 8 del matí de dissabte el darrer partit.

Els equips participants així com els emparellaments els podeu consultar en el quadre següent que també ens informa de la previsió horària de quarts de final, semifinals i final del torneig.