L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dimecres, 5 de juliol del 2023

La regidoria d'Esport augmenta la seguretat amb el vallat del rocòdrom municipal



 La regidoria d'Esports ha iniciat els treballs de tancament del rocòdrom municipal del Poliesportiu, treball que s'efectua conjuntament amb la reposició de les xarxes prevista en els pistes esportives de la Goleta. Aquestes millores en les instal·lacions suposen una inversió total de 11.000 euros.

 

L'objectiu del tancat del rocòdrom és millorar la seguretat i evitar algun accident en barrar el pas a accessos i pràctiques no autoritzades ni controlades pel perill que pot suposar per als mateixos practicants.