L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dissabte, 8 de juliol del 2023

L'equip "Llamadita" s'ha proclamat campió del "Torneig de Futbet 12 hores" finalitzat aquest mateix matí

 

L'equip "Llamadita" s'ha proclamat campió del "Torneig de Futbet 12 hores" organitzat per  l'Athlètic la Vall i en col·laboració amb la regidoria d'Esports en véncer en la final a l'equip "Momponeta" pel resultat de 5-1. Els dos equips finalistes havien vençut respectivament en la semifinal a "Perros", per 2-0, i a "La Bernaleta" per 3-0.

 

Llamadita
 
Momponeta

 El torneig ha tingut lloc en les pistes de futbet de la platja i ha resultat de gran èxit, amb un bona participació tant d'equips, com sobre tot per la presència d'espectadors, amics, familiars i afeccionats en general, que han seguit la competició al llarg de les 12 hores, moltes en plena nit, tal com indiquen les fotografies que publiquem.

 

 

 

 

El torneig s'ha desenvolupat amb total normalitat, molta esportivitat i sense cap incident, amb una bona organització de l'Athlètic La Vall.