L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

diumenge, 2 de juliol del 2023

La zona de skatepark de la Goleta llueix un nou aspecte amb la millora de la zona perimetral



L’alumnat del Taller d’ocupació Millorem V ha acabat l’adequació perimetral del Skatepark del Parc del Nord de la Platja de Tavernes, que ara gaudeix d'un renovat nou aspecte.
 
Un treball que, com vam publicar en els seus inicis, es basava en el reciclatge, la reutilització de materials i la sostenibilitat, en les actuacions d’obra, pintura i jardineria que s'han dut a cap al llarg del perímetre de la pista de Skate. 
 
 
 
 
 
 
S'han recuperat vells materials, s’han reutilitzat antigues voreres de gres roig, paviment de terratzo per a exteriors, plaques de formigó, mobiliari urbà i alguna cosa més retirats fa un temps dels carrers de Tavernes i emmagatzemats al dipòsit municipal de la brigada,  recuperats per donar-los una segona vida a cost zero.
 
 
 
 
 
Els talussos i zones de terra que envolten la zona han estat plantats  amb espècies de baix manteniment i escassa exigència d’aigua. S’han triat unes espècies de gespa i de vegetació rastrera (Zoysia, Mesembryanthemum, Carprobrotus, Delosperma, Sedum i Portulaca) que s’adapten als paràmetres de la zona com la temperatura, el grau d’humitat, la insolació i la salinitat. Amb el seu creixement, comencen a entapissar per complet el conjunt d'actuació.