L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dilluns, 24 de juliol del 2023

Raquel Pons, secretària local de Compromís, anuncia la renúncia al càrrec després de 7 anys de dedicació

Raquel Pons en l'assemblea d'elecció de candidat a les eleccions del 28 M

 

La secretària local del col·lectiu Mes Compromís de Tavernes, Raquel Pons i Bosch,  ha anunciat la seua renuncia al càrrec en una missiva dirigida als militants. La decisió, segons assenyala Raquel Pons, ha estat meditada durant molt de temps i, tot i que era una decisió presa fa unes setmanes, ha seguit al front de Més Compromís fins a la contesa de les eleccions generals celebrades ahir diumenge.

Raquel Pons, al front de la Secretaria Local de Tavernes des de setembre del 2016,  ha fet un treball encomiable i digne de lloança en tots aquests anys, uns anys molt intensos de treball per Tavernes i pel País Valencià, sempre en defensa del nostre poble i això ha suposat moments d’alegria, eufòria, incertesa, tristesa i com no alguna decepció. 

"Hem tingut encerts i també errors, però del que no hi ha cap dubte és que Tavernes de la Valldigna i el País Valencià no són els mateixos que fa alguns anys: al contrari, podem estar ben orgullosos de tota la tasca feta pel nostre Poble. L’empremta del nostre col·lectiu, sempre treballant en pro de la millora de la qualitat de vida de la nostra gent quedarà per a sempre. Això és un èxit del que hem d’estar ben orgullosos" indica la secretaria local en la carta als militants.

 

Setembre 2016: Raquel Pons és elegida Secretaria Local de Compromís

Raquel Pons aprofita la carta per agrair la faena i dedicació de tots aquells militants que han format part de les diferents executives locals que ha encapçalat. així com de les executives comarcals de les quals ha format part i en aquest context ha agraït la tasca dels regidors, regidores i alcaldes que hem tingut a Tavernes en els últims anys i ha fet un esment especial de gratitud a la militància de base, a les desenes de persones que han treballat sense esperar res a canvi, només per beneficiar Tavernes, perquè eixe treball desinteressat ha facilitat assolir els èxits de Compromís.

 Raquel Pons tanca una etapa de la seua vida on Tavernes ha estat sempre per damunt dels interessos personals i familiars, duent a cap un impagat treball generós i de coordinació tant del grup municipal com del col·lectiu, en etapes de govern de Tavernes, algunes dures i difícils  per circumstàncies heretades i durant les quals els sacrificis i la dedicació han estat valors bàsics en la seua tasca.

May be an image of 3 persones i text que diu '9 compromis Sumar'
Raquel Pons en un dels darrers actes públics com a secretaria local de Compromís: enganxada de cartells electoral de Compromís-Sumar amb el regidor d'EU Zeus Grau

Més Compromís obri per tant un procés en el qual haurà d'elegir un nou o nova secretari/a local i constituir una nova executiva que treballarà amb l’objectiu de que el col·lectiu nacionalista recupere la confiança que Tavernes els va donar i que els ha permés estar al front de l'alcaldia vallera durant 12 anys, fins i tot amb majoria absoluta. 

El nostre reconeixement des d'ací a la tasca i treball fet per Raquel Pons i, segurs estem que eixa renuncia a la secretaria local no implicarà l'abandó del projecte ni el compromís personal amb Tavernes i el País, sinó que continuarà donant el seu suport, oferint el seu treball i l'experiència d'aquests anys sempre en benefic i de Tavernes i del País Valencià.

I ara Raquel, ja et toca: t'has guanyat merescudament poder dedicar-te a tu mateix, a les teues filles i a la teua família, i con no a la teua falla que tant estimes.  Saps que sempre ens tindràs al teu costat. El nostre agraïment per haver donat tant per Tavernes i pel nostre País.