L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dimecres, 19 de juliol del 2023

Foment Local aconsegueix més de 270.000 euros per a dedicar-los a programes d'ocupació per als veïns i veïnes


 

Josep Llàcer, regidor de Compromís responsable de l'àrea de Foment Local ens ha manifestat el seu content i satisfacció perquè, un any més,  el departament que dirigeix ha aconseguit subvencions per engegar els programes d'ocupació EMPUJU, EXPLUS i Avalem Capacitats 2023. Les gestions es van dur a cap en la passada legislatura a través de l'Agència de Desenvolupament Local (ADL) i és ara quan s'ha conegut la seua concessió.

Josep Llàcer ens confirmava que "la quantitat total aconseguida de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball supera els 270.000 euros". El regidor de Compromís ens ha assenyalat que "un any més es demostra el bon treball que duem a cap des de fa bastants anys en aquests programes de foment d'ocupació i que ha fet que Tavernes des de les passades legislatures siga una de les ciutats que més ajuda tenen per a programes d'ocupació. El nostre treball, i és un treball seriós i constant, està dirigit a aconseguir subvencions que ens permeten desenvolupar programes que milloren l'ocupació a Tavernes.  Els beneficiaris son sempre els nostre veïns, i entre aquests cap destacar els més joves vallers i valleres".

2018: Una imatge d'arxiu dels inicis del programa EMPUJU a Tavernes

 

 Programes a desenvolupar:

- EMPUJU 2023 subvencionat per LABORA a través del Fons Social Europeu Plus i amb el cofinançament del consistori. La subvenció és de 88.034,57 euros per contractar 4 persones desocupades menors de 30 anys durant un període de 12 mesos a jornada completa. 

- EXPLUS 2023, amb una subvenció rebuda  de 99.241,17 euros per contractar 4 persones desocupades majors de 30 anys durant un període de 12 mesos a jornada completa. Els perfils sol·licitats són un advocat, un enginyer industrial, un tècnic superior de projectes d’obra civil o tècnic superior en projectes d’edificació i una persona amb Cicle Formatiu o Grau Superior d’Administració i Finances.

- Avalem Capacitats 2023 amb una subvenció de 83.455,48 euros per contractar 5 persones desocupades amb discapacitat, igual o superior al 33%. S’ofereix 5 llocs de treball com a recepcionista/telefonista en oficines.

De tots aquests programes, els interessats poden consultar el web municipal a l'apartat "Noticies" per a una major informació.

Elaboració pròpia amb dades del web municipal. Agraïments al regidor Llàcer pels aclariments.