L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dijous, 20 de juliol del 2023

Compromís Sumar aprofita el dia de mercat per informar del programa electoral valencià de la coalició a Madrid



Compromís Sumar ha aprofitat el dia de mercat a Tavernes per informar als veïns i les veïnes valleres quines propostes pensa defensar i fer possible que beneficien el Poble valencià al Congres de Diputats. La candidata vallera, Àngela Llinares, ha recorregut el mercat i ha conversat i xerrat amb els vallers i valleres acompanyada dels també candidats Albert Ibàñez i Nahuel González.

 

 

 

Els partits integrats en la coalició Compromís Sumar, que té com a candidat a la presidència del govern a l'actual vicepresidenta Yolanda Díaz, abans de la passejada i repartiment de propaganda i vots pel mercat han celebrat un esmorzar en un dels bars de la mateixa esplanada del passeig.

 Compromís Sumar, tal com es pot vore en el debat del dimarts en "A punt" on només la seua cap de llista Agueda Micó va abordar temes específics que interessen, preocupen i que calen de solucions per als valencians i valencianes , es presenta com la veu valenciana a Madrid, la teua veu, la nostra veu.

El programa específic que portaran a Madrid són la lluita per un finançament just que dignifique els nostres serveis públics, la nostra sanitat i la nostra educació; una economia fonamentada en les persones i que les beneficie;  unes polítiques en favor del planeta i de la igualtat de l'home i la dona, el reconeixement del dret civil valencià…

I Àngela Llinares, la candidata vallera, ha pres el ferm compromís de fer-ho possible si aconsegueix l'acta de diputada a Madrid.