L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dimarts, 11 de juliol del 2023

El Consultori Sanitari de la platja ja ofereix els seus serveis i els prestarà fins al 31 d'agost.



El Consultori Sanitari de la platja està oferint els seus serveis des del passat 3 de juliol i fins al dijous 31 d'agost en els locals habilitats al costat de la Policia Local i de la capella de la platja. El consultori oferirà el seu servei al llarg dels dos mesos d'estiu de dilluns a divendres en horari de 8 a 14 hores. 

A partir de les 14 hores i cap de setmana  les urgències s’atendran en el Centre de Salut de Tavernes. El telèfon del consultori de la platja és el 96 282 68 80, mentre que el d’urgències és el 96 282 63 63.