L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dilluns, 3 de juliol del 2023

Foment Local contractarà 51 persones per a treballs de manteniment en zones humides i rurals dins del Programa SEPE

 

La regidoria de Foment Local de Ajuntament, que dirigeix Josep Llàcer de Compromís,  contractarà un total de 51 veïns (44 peons i 7 capatassos) que treballen a partir d'avui en dos programes distints dedicats a zones humides del terme i a zones rurals.
 
Aquest treballadors han iniciat avui les tasques de la primera obra, mentre la segona tindrà lloc al llarg del mes d'agost, gràcies a una subvenció aconseguida del Ministeri, que aporta vora 179.799 euros del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), per a pal·liar la desocupació agrícola eventual., mentre l'Ajuntament efectua una aportació superior als 13.500 euros per a per a compra de vestuari i material, revisió mèdica i quitança.
 
 
 
L'objectiu principal d'este programa és pal·liar la desocupació en el sector agrícola i contribuir a la conservació, desenvolupament i millora del medi ambient, tot oferint als beneficiaris un complement de renda.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha qualificat el programa "com a una bona ajuda per a les famílies valleres  que treballen en el sector agrícola i que, en aquests mesos d’estiu de disminució del treball, guanyen un jornal amb les tasques de manteniment de les infraestructures publiques gràcies a aquest programa".  
 
 

La brigada destinada a les zones humides està formada per 22 peons i 4 capatassos, i la destinada a zona rural per 22 peons i 3 capatassos. En conjunt, i al llarg d'aquests dos mesos cada brigada dins del seu treball durà a cap treballs d'adequació i millora dels espais naturals i l’entorn de la ciutat: neteja de zones humides, actuacions en camins i àrees recreatives i neteja del límit urbà, per a garantir la conservació dels recursos naturals, especialment la vegetació i el paisatge en les zones humides del terme i zones rurals.

 

Les fotografies són de passades actuacions del programa SEPE