L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dilluns, 31 de juliol del 2023

PLE D'AGOST 2023: L'Ajuntament aprova els preus públics que regiran en l'Escola Infantil Víctor Calatayud

 

 

El consistori va aprovar  en el passat ple l'establiment  del  preu  públic  dels  llocs  escolars  del  servei d’Escola Infantil Mestre Víctor Calatayud que presta l'Ajuntament.

Els preus s’han calculat a partir de les dades de la memòria relativa als aspectes social, jurídic, tècnic i financer  de l’activitat  econòmica  consistent  en una escola infantil  de primer  cicle,  de la qual  resulta, atenent a la edat de l’alumne:

- Alumnes de 0 a 1 any: 259,59 euros.

- Alumnes d’1 a 2 anys: 198,59 euros.

- Alumnes de 2 a 3 anys: En aquest tram d’edat el cost del lloc escolar és assumit al 100% per la Conselleria  d’Educació. L’empresa  contractista, amb ajut del departament d’educació de l’Ajuntament si cal, farà les gestions al Servei de Subvencions i Ajudes d’Educació Infantil de Primer Cicle de la Conselleria d’Educació, per a tramitar el Bo Infantil a tots alumnes matriculats en l’Escola Infantil en aquest tram d’edat.

 

 


Els pares dels xiquets matriculats en la resta de trams d’edat (0 a 1 any i 1 a 2 anys), podran ser beneficiaris de subvenció de part del cost del lloc escolar, per part de la Conselleria d’Educació. L’import de la subvenció es pagarà directament al gestor de l’escola, les famílies de cada xiquet matriculat en l’Escola Infantil abonaran a l’empresa adjudicatària la diferència entre el preu mensual que resulte aplicable segons l’edat i l’import de la subvenció d’escolarització d’Educació Infantil de Primer Cicle que concedisca la Conselleria d’Educació.

- Preu en concepte de matrícula: Serà de 100€, excepte en el tram d’edat de 2 a 3 any, en el qual no es pot cobrar res per matrícula en ser el cost assumit per la Conselleria.

- Preu en concepte de menjador escolar: La adjudicatària podrà sol·licitar el bo mensual del servei de menjador escolar als usuaris que facen us del mateix. En cap cas l’import del menjador podrà ser superior a 90 € mensuals.

- Preu per servicis complementaris, que la adjudicatària done en el centre educatiu. S’abonarà per hores i l’import màxim a abonar por las famílies de cada alumne i no podrà ser superior a 1 euro/hora. 

- Preu en concepte de servici especial mes de juliol: El preu a abonar serà de 100€ per mes.