L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 25 de gener del 2022

Tavernes trenca el seu rècord negatiu en casos actius i incidència acumulada (IA) i segon dia quan a noves infeccions

Tavernes trenca rècords en l'actualització d'avui: tenim un gran nombre d'infeccions en sumar 263 noves infeccions, la segona més alta en pandèmia, que ens du a un total de 4.220 vallers/es infectats/des en temps de covid-19.

Aquesta xifra tan alta ha fet pujar els casos actius novament, amb un rècord en ser avui els més alt de la pandèmia. De rebot i com a conseqüència, la Incidència Acumulada (IA) torna a pujar fins als nivells més alts coneguts: un altre rècord car avui tenim una IA de 4.718 per 100.000 habitants els 14 dies, és a dir, superem amb escreix nou vegades el llindar de 500 que és el risc màxim.

Hi ha hagut un bon comportament en la xifra de persones curades amb 176, però no prou per fer baixar les dades negatives en haver sumat, com ja hem dit, 263 noves infeccions.

La gràfica superior és molt aclaridora de la situació de les darreres setmanes i com, després de les últimes actualitzacions que semblaven iniciar un descens general, avui tenim una nova fins a convertir-se en un dia de records negatius en els casos actius i la IA, i segon dia en noves infeccions.

Com a única dada positiva: ens mantenim en els 53 defuncions com a total en pandèmia.
 
 

 Resum de les dades d'avui segons l'actualització de la Conselleria de Sanitat 

 - Tavernes - Tavernes

Casos totals durant la pandèmia:  4.220  (divendres eren 3.957)
Noves infeccions:  263 (divendres 216
)
Casos actius: 814  (divendres 727)
Persones curades des de l'última actualització: 176  (divendres 247)
Incidència Acumulada: 4.718 per 100.000 habitants (
divendres era 4.214
Defuncions totals: 53