L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 15 de gener del 2022

Lliurament dels premis "El millor Nadal als comerços de Tavernes" i del concurs d'aparadors

 May be an image of 8 persones, people standing i Interior



El saló de plens de l’Ajuntament va acollir ahir el sorteig de la campanya 'El millor Nadal als comerços de Tavernes' que organitza l'Associació de Comerciants de Tavernes amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç Local. En total es van repartir 5 xecs de 100€ entre els veïns i veïnes que han comprat estes festes nadalenques als comerços associats i 2 xecs de 50€ entre les 1.433 persones que van votar en el concurs d'aparadors a través del Facebook.


Guanyadors/es dels xecs:

➡️ 5 xecs de 100€

1- M Pilar Escrihuela Bastida.

2- Antonio Campos Parra.

3- Elvira Andrés Solanes.

4-Amparo Vidal Escrihuela.

5-Sonia Ortega Salom.



➡️ 2 xecs de 50€

1- Josiana Canet Palomares.

2-Laura Ciscar Esparza.

May be an image of 6 persones i people standing 

 
També es van entregar els 3 primers premis als comerços guanyadors del concurs d'aparadors. Volem agrair a tots els comerços que han participat en aquest concurs, la gran feina que han realitzat per a donar més llum i il·lusió al Nadal en Tavernes.



Primer premi- Roba Menuda Mayoral

Segón premi- Ke Foto Studi

Tercer premi- Marga Noguera