L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 27 de gener del 2022

Tavernes serà la seu del Campionat Autonòmic d’Escalada en Bloc del 2022 dins dels actes del 50 aniversari del Centre Excursionista

 

Tavernes serà la seu del Campionat Autonòmic d’Escalada en Bloc del 2022, una competició que reunirà als millors escaladors i escaladores valencians d’aquesta modalitat de dificultat durant els dies 2 i 3 del pròxim mes d’abril en l’espai multiusos del municipi. El Centre Excursionista ha estat peça clau en l'elecció de Tavernes com a seu de la  competició perqué estarà programada dins de les activitats de celebració del seu 50é aniversari.

 L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha expressat que “ens ompli d’orgull acollir altra gran cita esportiva, i això demostra que som uns grans amfitrions i treballem bé perquè els esdeveniments siguen un èxit. L’escalada competitiva és una modalitat molt atractiva que a molts ens va meravellar en els passats Jocs Olímpics de Tòquio i que de segur cridarà l’atenció dels veïns i veïnes”.

L’escalada en bloc és una modalitat d’escalada de dificultat que es practica en blocs de pedra o parets sense fer servir cordes ni ferramentes d’escalada, a excepció dels peus de gat per a assegurar l’adhesió a la roca i els matalassos per a evitar un colp en cas de caiguda.

La setmana passada l’alcalde de Tavernes, Sergi González, la regidora d’Esports, Lara Romero, el tècnic d’Esports i el Centre Excursionista de Tavernes, van mantindre una reunió amb el director tècnic de la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana (FEMECV), Álvaro Alegre, i el vocal de la secció d’escalada de competició, Quique Sempere on es va confirmar l'elecció.

La regidora d’Esports, Lara Romero, assenyala que és un esdeveniment molt important perquè posiciona Tavernes com a destí esportiu la pràctica de les modalitats d’escalada i això és possible perquè l’Ajuntament i el Centre Excursionista de Tavernes han treballat molt per a aconseguir el  campionat en el municipi.

Remés pel Gabinet de Premsa i Comunicació Tavernes (27/01/2022 16:23)