L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 17 de gener del 2022

EL CIMM de la Valldigna formà part del REMA (Xarxa Europea de la Música Antiga)


El Centre Internacional de Música Medieval de la Valldigna (CIMM) formarà part del REMA (Xarxa Representativa de la Música Antiga), entitat que inclourà entre els seus membres la institució valldignenca la qual, a partir d’ara, es beneficiarà també de la projecció internacional d’aquesta entitat.

REMA és una de les institucions europees més rellevants d'Europa països i l’única dedicada específicament a la música antiga i inclou centres d'estudi i organitzacions del més alt prestigi internacional, com ara el Festival de Música Antiga d'Utrech, el Reial Conservatori de la Haia, Cambridge Early Music Festival, el York Early Music Festival, Kölner Gesellschaft für Alte Musik o el Festival Monteverdi.  A més, la REMA, és soci de l'Europea Music Council, Internacional Music Council o la EFA-AAF (Associació Europea de Festivals.

El reconeixement a la tasca que du el CIMM des del Reial Monestir de Santa Maria de Valldigna arriba després de dues temporades d’una exhaustiva programació musical, amb un bon èxit de públic i el reconeixement dins del mateix territori espanyol

A partir d’ara el CIMM s’integra en un projecte que té com a objectiu el foment i difusió de la música antiga, la promoció d'aquesta i de totes les investigacions relacionades amb la música del període i la seua interpretació així com la seua inclusió en els plans d'estudis.

REMA desenvolupa al llarg de l’any activitats molt diverses, cas de l'organització de trobades dels membres per determinar les línies de treball, facilitar la relació entre els membres i intercanvis, quines accions cal fer per difondre la música antiga amb l'ajuda a músics joves per desenvolupar les seues carreres i la producció de podcasts, entre d'altres.

Més informació:

https://lacotorradelavall.blogspot.com/2022/01/balanc-del-centre-internacional-de.html