L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 18 de gener del 2022

PLE GENER 2022: VIDEO on l'alcalde parla de la llicència dels festivals i el malestar perquè fan propaganda sense tindre-la

 

L’alcalde Sergi González explicava al ple quina és la situació actual sobre la celebració d'esdeveniments musicals en el sector 17 i informava que, ara mateix, en l’Ajuntament no s’ha presentat cap projecte complet que permeta autoritzar-los en la zona Marenys 2A (Sector 17).

L'alcalde va mostrar que no estava gens d'acord amb l'actuació de la promotora que està anunciant nous esdeveniments musicals, el festival "Zevra", a banda dels ja coneguts Octupus, Iboga i Mediterrànea, sense haver-li comunicat res a l'Ajuntament i no haver presentat cap projecte ni document. “No ens agrada que s’estiguen anunciant coses condicionades a una llicència que encara no hi ha” indicava.

Sergi Gonzàlez va confirmar que es coneixia la voluntat dels promotors de celebrar esdeveniments musicals i que l’Ajuntament ja els havia informat que la seua celebració exigia tindre una llicencia que l’Ajuntament l’atorgarà sempre i quan s’acompleixen tots els requisits legals i tinguen tots els informes que cal.

“No han presentat encara un projecte que continga els informes necessaris, i hauran de constar en el projecte perquè l’Ajuntament done la llicencia d’activitats” concloïa l’alcalde. Seran informes sobre afeccions a l'espai Xarxa Natura 2000, patrimoni cultural, sol forestal, paisatge, mobilitat,  inundabilitat en ser zona afectada pel Patricova i una avalució ambiental.

Aquesta és la seua intervenció en el ple al voltant del tema: