L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 5 de gener del 2022

Ses Majestats els Reis d'Orient informen del recorregut de la "Caravana Reial" d'enguany

 
 
Ses Majestats els Reis d'Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar han informat del recorregut de la caravana reial mitjançant el plànol que reproduïm (podeu fer-lo més gran si cliqueu damunt) i confirmen que iniciaran el pas pels carrers del poble a partir de les 17 hores. 
 
També han informat que pel matí visitaran la platja, la qual recorreran de sud a nord, de manera que tots els xiquets i xiquetes puguen gaudir de la seua presència i la seua màgia.
 
Enguany l'eixida serà des de la Plaça Major i l'arribada serà al mateix lloc, Cal dir que els Reis d'Orient han ampliat el seu recorregut habitual perquè així tots els puguen saludar des dels balcons i finestres o en els carrers i cantonades més pròxims a la vostra casa, per tal d'evitar aglomeracions en les zones més concorregudes.
 
Recordeu que s’ha de respectar la distància de seguretat i s’ha de fer ús de la mascareta també en exteriors.
 
Esteu atentes i atents, perquè la música i les sirenes anunciaran demà l’arribada dels Reis d'Orient al vostre carrer. Tot el recorregut de la cavalcada es podrà seguir en directe ací: