L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 27 de gener del 2022

"L'home gris" de Sico Fons es presenta avui, a les 19'30 a la Casa de la Cultura

 
 
Sico Fons, escriptor i novel·lista, presenta avui dijous, dia 27 de gener, a les 19'30 hores, a la Casa de la Cultura la seua darrera novel·la "L'home gis". L'acte de presentació correrà a càrrec de la professora Rosa Magraner i de Vicent Franco. 
 
La darrera obra de Sico Fons podem considerar-la com a un híbrid entre novel·la i recull de relats i on l’estranyesa i la sorpresa que ens para sovint la vida, podrien considerar-se com a veritables protagonistes d’aquestes pàgines.

"L'home gris" té com a protagonista Carles Climent, un funcionari d’Hisenda gris i gairebé, podríem dir, mediocre; o si més no, “normal”. Normal? Viu tot sol amb els seus temors d’hipocondríac infatigable en un apartament de la ciutat de València, i sembla viure o observar-ho tot a una certa i prudencial distància. El seu món pareix reduir-se al seu àmbit laboral i als bars que freqüenta amb una certa assiduïtat. No tothom sap que Carles té una gran afició: la literatura. Li agrada llegir novel·les, però sobretot, li agrada escriure. I això és el que fa molt sovint: plasmar la realitat que l’envolta amb relats i contes. Contes que sense més dilació, seran compartits a les xarxes d’Internet. Carles no necessita més reconeixement que els "likes" que li posen amics i desconeguts virtuals. Els seus companys de faena poden servir-li de matèria primera per a crear els seus textos literaris, però també la diversa fauna que pobla els bars i els pubs que visita, la gent del carrer o ell mateix.

Podeu llegir un dels relats del llibre a l'enllaç següent:

         https://lacotorradelavall.blogspot.com/2022/01/sico-fons-presenta-la-seua-darrera.html