L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 15 de gener del 2022

Els festers de Sant Antoni ajornen els actes amb acumulació de gent (foguera i benedicció) per a una millor situació covid-19

 

La Junta de Govern de la Comissió de Festers de Sant Antoni Abat ha decidit ajornar tots els actes que es realitzaven amb acumulació de gent a causa de l'actual situació sanitària i per responsabilitat. La foguera de Sant Antoni i la benedicció dels animalets es posposa fins a que la situació sanitària local millore. (Encara que Sant Antoni és en gener, els festers no pensen que el sant s'enfade si es fa la festa en abril i amb total seguretat).

Aquest cap de setmana només es realitzarà l'últim dia de la novena i la missa solemne el diumenge dia 16 en l'església de Sant Pere a les 11 hores.  En finalitzar, es pujarà la imatge a la casa del fester al Carrer Sant Antoni.

 

El dilluns dia 17 de gener, festivitat de Sant Antoni, a les 19 h missa solemne en memòria dels festers i devots difunts del carrer Sant Antoni.

Els festers confien i desitgen que la situació sanitària actual millore i així poder dedicar-li a Sant Antoni una festa com cal.