L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 16 de gener del 2022

La pandèmia obliga a celebrar Sant Antoni amb menys actes dels habituals d'altres anys: missa i trasllat del sant

 

La Junta de Govern de la Comissió de Festers de Sant Antoni Abat va decidir ajornar tots els actes que es realitzaven amb acumulació de gent a causa de l'actual situació sanitària i per responsabilitat. Només es va dur a cap la novena i avui, a les 11, la parroquial de Sant Pere ha acollit la missa solemne dedicada al sant amb la presència de l'alcalde, Sergi González, i membres de la corporació.

 

 

 En acabar la missa, s'ha celebrat el trasllat de la imatge del sant a la casa del fester del carrer Sant Antoni que l'acollira fins l'any que ve, tot i que la imatge pot tornar a eixir als carrers de Tavernes si, els pròxims mesos, i amb una millora de la situació de la pandèmia se celebren els actes de la crema de la foguera i la benedicció dels animals i mascotes, tal com és la voluntat dels festers.