L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 15 de gener del 2022

Tavernes presentarà a FITUR un projecte de vistes virtuals en 360º d'alta qualitat de tots els racons del municipi

Tavernes estarà un any més en FITUR, la fira internacional de turisme, i ahir per la vesprada va efectuar la presentació del projecte multimèdia "Tavernes 365 dies en 360º" que s'oferira als assistents dins de la fira que se celebrarà a Madrid.

Enguany, el municipi valler exposarà en FITUR tota l’oferta turística amb una forta aposta per la tecnologia 360º i la innovació, mitjançant un projecte de visites multimèdia que permetrà a qualsevol persona d’arreu del món endinsar-se en els llocs més emblemàtics i els paratges naturals del nostre municipi, a través d’imatges en 360º i vídeos d’alta qualitat. 
 
 

Amb un sol clic, i des de qualsevol punt, es podrà veure l’entorn i les interioritats de llocs emblemàtics com el Calvari, el Clot de la Font, el Molí del Pla o l’església de Sant Pere, a més de les vistes aèries o algunes rutes de la muntanya de les Creus o el paratge de la cova del Bolomor.

Aquestes vistes virtuals, que estaran enllaçades al web municipal, no es cerca reemplaçar la visita en viu, donat que l'experiència real és insubstituïble, però suposarà una potent eina de promoció dels atractius turístics a través d’Internet i les xarxes socials.
 
 


L’alcalde, Sergi González, va destacar que “en un aparador tan important com FITUR, a través de la tecnologia, aproparem i posarem en valor el nostre entorn natural, la cultura, la història o la gastronomia, entre altres. Tavernes és un poble per a viure’l, amb infinitat d’atractius i possibilitats durant els 365 dies de l’any”.

La regidora de Turisme, Lara Romero, va assenyalar l'avanç que suposa aquest projecte en  innovació turística on s'atén també a la diversitat "perquè qualsevol persona d’arreu del món pot gaudir de les meravelles que tenim a Tavernes”.

 Remés pel Gabinet de Premsa i Comunicació Tavernes (15/01/2022    09:11)