L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 7 de gener del 2022

Tavernes es beneficia d'una ajuda de 102.771,43 euros, gestionada per Serveis Socials, per a garantir la conciliació familiar


L’Ajuntament de Tavernes ha rebut una subvenció de 102.771,43 euros del Ministeri d’Igualtat, emmarcada dins del Pla Corresponsables, amb la finalitat d’afavorir la conciliació familiar en les famílies amb fills i filles menors de 14 anys i també la inclusió laboral de les dones, amb especial atenció i protecció per a les víctimes de violència de gènere i les famílies monoparentals.

La regidora de Serveis Socials, Igualtat i Dona, Noèlia Alberola, de Compromís, i responsable de l'àrea implicada ha manifestat que aquesta subvenció “ens permet ampliar les activitats dirigides a l'atenció dels fills i filles de famílies i dones treballadores en períodes tan necessaris com les vacances escolars. A més, també desenvoluparem tallers inclusius i integradors per a ajudar amb la conciliació a tot tipus de famílies i xiquets i xiquetes amb necessitats especials“.

El govern municipal valler, mitjançant la regidora de Serveis Socials, ja ha assenyalat en nota de premsa que la quantia de la subvenció que ha aconseguit s’invertirà a dur a terme un any més l’escola de conciliació en estiu i per a desenvolupar nous tallers i activitats infantils, especialment durant les vacances escolars, per tal d’ajudar a les famílies amb fills i filles a garantir la conciliació entre la família i el treball.
 
Una bona noticia en aquest principi d'any, més que res pel conjunt d'activitats que permetran desenvolupar els 102.771,43 euros aconseguits, i és una prova més del bon treball que realitza el govern municipal davant de les Administracions a l'hora de presentar projectes beneficiosos que permeten aconseguir ajudes i subvencions per als programes socials i laborals, cas dels tallers d'ocupació, que es duen a cap a la nostra ciutat.