L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 4 de gener del 2022

Els Reis d'Orient ja preparen la visita de demà a Tavernes: pel matí acudiran a la platja i a la vesprada estaran al nucli urbà.


Ses Majestats els Reis d’Orient seran els grans protagonistes de la cavalcada de Tavernes com mana la tradició en una celebració, la d'enguany, que com va passar l'any passat ve determinada per la pandèmia covid i les restriccions que imposa.
 
Demà dimecres, dia 5 de gener, els Reis d'Orient tenen anunciat iniciat el recorregut per la platja, on assistiran a les residències de la tercera edat.
 
A la vesprada, i a partir de les 17 hores, serà el torn de la ciutat. Ses Majestats  Melcior, Gaspar i Baltasar recorreran els carrers de la ciutat formant part de la caravana multicolor que arriba un any mes carregada de joguets per satisfer els anhels dels xiquets i xiquetes, els quals podran saludar-los al llarg del recorregut ciutada.
 
Com hem dit, de nou la cavalcada dels Reis d'Orient està condicionada per la situació sanitària, per això, és molt important respectar les mesures sanitàries de prevenció per a gaudir d'un dia màgic amb total seguretat. La cavalcada es podrà seguir íntegrament en directe pel canal de Youtube de l'Ajuntament: https://youtu.be/v4F7te9v6Fo
 
 
 

Imatges de la caravana de l'any passat
 

Acabada la cavalcada, Ses Majestats els Reis d'Orient seran rebuts a l'Ajuntament per la corporació municipal i rebran de mans de l'alcalde Sergi Gonzàlez la clau màgica que obri totes les portes de la ciutat per tal d'acudir a les llars valleres i deixar els joguets als xiquets i xiquetes.