L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 5 de gener del 2022

Tavernes, amb augment general de les xifres, bat avui tots els records de la pàndemia

 

Tavernes inicia l'any amb un conjunt de records negatius quan a la Covid-19. El primer són les 154 infeccions que informa l'actualització de la Conselleria de Sanitat, el màxim en pandèmia,  amb la qual cosa arribem a un total de pandèmia de 2.812 persones infectades. 

Sembla ser que els dies de Nadal amb la seua normal reunió de familiars i actes socials ha servit per augmentar els contagis, almenys i a falta de concreció des de Sanitat, això podem deduir de les últimes xifres donades a conéixer per la Conselleria: el passat divendres un total de 143 casos nous i avui augment fins els 154, com hem dit el record de pandèmia. 

També s'ha produït un augment notable en els casos actius, més de 100 respecte divendres,  fins arribar avui a 368 (un altre record de la pandèmia) i amb això la Incidència Acumulada (IA) se n'ha anat com solem dir "als núvols", en passar dels 1.542 per 100.000 habitants els 14 dies que teníem divendres als 2.133 d'avui, amb la qual cosa seria el tercer record negatiu del dia d'avui. Es trist haver-ho de dir, però la realitat és la que és.

La gràfica que publiquem recull el temps que pitjor dades ha tingut Tavernes, i es pot corroborar perfectament la situació el dia d'avui. 

Avui comptabilitzem que 52 persones s'han curat des de la darrera actualització i no s'han produït defuncions en la ciutat i mantenim els 53 total en pandèmia.
 
En resum, Tavernes segueix la tònica general del País Valencià i de l'estat, amb un gran augment en totes les xifres des de les festes nadalenques. Hem retrocedit respecte a les actualitzacions de passades setmanes i estem lluny d'alliberar-nos del risc extrem: ara mateix tenim quatre vegades de la xifra limit de risc màxim.

 Resum de les dades d'avui segons l'actualització de la Conselleria de Sanitat 

 

 
- Tavernes

Casos totals durant la pandèmia: 2.812  (era divendres  2.658)
Noves infeccions:  154 (el divendres 143)
Casos actius: 368  (el divendres 266)
Persones curades des de l'última actualització: 52
Incidència Acumulada: 2.133 per 100.000 habitants (era de 1.542 divendres) 
Defuncions totals: 53