L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 6 de gener del 2022

Els Reis d'Orient han visitat Tavernes i la nit passada van omplir de regals les cases valleres

Ses Majestats els Reis d'Orient han visitat Tavernes, i després de recórrer ahir pel matí la platja i passar la vesprada pels carrers de la ciutat, foren rebuts a l'Ajuntament per l'alcalde i membres de la corporació.

La visita protocol·lària dels Reis d'Orient tenia també com objectiu rebre de mans de l'alcalde, Sergi Gonzàlez, la clau màgica que obri tots els panys de les cases valleres i, per tant, permetia Ses Majestats visitar les cases per dur els regals i joguets als xiquets i xiquetes vallers.

 


 

L'alcalde de Tavernes va agrair la presència dels Reis d'Orient a Tavernes, més digna de realçar pel fet de la pandèmia que vivim  i per la il·lusió i alegria que havien deixat en el seu recorregut pel carrer de la ciutat. I tot seguit els feia lliurament de la clau màgica que obri totes les portes.

 

 

 

El rei Melcior donava les gràcies per la bona rebuda i va recordat que en el viatges han passat per molts països i veuen que hi ha molta gent que treballa per acabar la pandèmia i s'esforça pels demés. Va destacar l'esforç de passar per tots els carrers i que cal complir les mesures sanitàries encomanades. També els hi ha donat les gràcies i l'enhorabona als xiquets i xiquetes pel seu comportament, molt elogiós per tal com han actuat en aquest temps de pandèmia. Les intervencions de l'alcalde i de Sa Majestat les podeu escoltar en el vídeo que publiquem.

 

 

Unes imatges pel pas dels carrers

 

Una jornada passada a Tavernes

Pel mati els Reis d'Orient visitaren la platja i les dues residències de majors que hi ha. Per la vesprada es va formar la caravana en la Plaça Major per iniciar després el recorregut pels carrers de la ciutat que ha servit per omplir d'alegria i satisfacció els xiquets i xiquetes que els observaven en el recorregut.

 

 


Membres del consistori van saludar els components de la cavalcada

Aquesta nit passada Ses Majestats els Reis d'Orient van visitar una a una totes les llars valleres en una tasca que s'allargavaa tota la nit. Un any més,Ses Majestats van omplir les nostres cases d'il·lusió, somnis, esperança i, com no, dels tan desitjats regals per a majors i menuts.