L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 31 de gener del 2022

L'equip del Centre Excursionista arrasa en la Primera Marxa Nòrdica celebrada a Alcoi


El Centre Excursionista de Tavernes (CETV) ha participat aquest cap de setmana en la Primera Copa de Marxa Nòrdica a Alcoi (L'Alcoià) on han tingut un gran èxit i el club pot dir ben orgullós que "els seus participants han arrasat".

La prova ha estat molt exigent, amb un total de 12 Km i un desnivell aproximat de 250 metres per un terreny amb moltes i diverses classes. 

Cal indicar que aquesta és la primera de les tres proves que es duran a cap enguany, el 2.022, i en aquesta d'Alcoi s'han reunit un total de 160 participants de totes les categories i llocs de l'estat espanyol.

El guanyador absoluta ha estat el el marxador del CETV Ramón Álvarez amb un temps 1:10:40 el qual va obtindre també el  1rVAM mentre els altres companys l'han seguit en les següents classificacions:

CLASSIFICACIÓ ABSOLUTA:

✅ Josep Clar 1r Promesa amb temps de  1:30:00
✅ Jordi Lledó 2n Promesa amb temps de 1:30:50
✅ Fran Lledó 2n VBM amb temps de 1:22:36
✅ Merche Carbonell 1ª VCF amb temps de 1:35:56
✅ Pepa Arbona 3ª VBF amb temps de 1:39:44
✅ Jordi Moreno Llopis 6 VB amb temps de 1:25:10
✅ Juan Carlos Clar Hernández 12 VBM amb temps de 1:31:19
✅ Vicen Mifsud  7 VAF amb temps de 1:45:16
✅ Alfredo Jorge 13 VCM amb temps de 1:42:37

CLASSIFICACIÓ INFANTIL EN EDAT ESCOLAR:

✅ Ximo Talens 1r Benjamí amb temps de 35:33 i una distància de 2 km.
✅ Joan Talens 3r Infantil amb temps de 53:54 i una distància de 6 km


En la Promocional i amb 6 km de distància hi participaren les atletes: Pepa Cholvi, Desam Sala, Laura Pachés i Marina Reyes.

L'equip de marxa nòrdica del CETV ha incorporat enguany la secció infantil o en edat escolar que abraça xiquets/es entre 6  i fins als 15 anys. Destacar-hi els dos germans Ximo i Joan Talens Mifsud  que es van alçar amb la victòria en el primer lloc Ximo en banjamí i  Joan amb el 3r lloc en la categoria infantil.

El CETV ha manifestat la seua voluntat de recolzar els atletes de l'escola de Marxa Nòrdica de Tavernes per la gran cursa que realitzaren en la modalitat de promocional.

Cal també destacar que l'equip de MN del CETV va ser el segon equip amb més inscrits en la prova.