L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 15 de gener del 2022

Els autors i autores del llibre "Tot el que mai vaig dir" lliuren els 3.500 euros de la venda a l'Associació Espanyola contra el càncer

 


Les autores del llibre "Tot el que mai vaig dir" van lliurar ahir a "Associació Espanyola de la lluita contra el càncer" d'un xec per valor de 3.500 euros, que és l'import recollit per la venda del llibre, complint allò que van anunciar en la presentació del llibre en la Casa de la Cultura el passat mes de novembre. Tot un exemple de civisme i d'implicació en una tasca tan important com és l'ajuda en la lluita contra aquesta malaltia.

El llibre és el fruit d'un projecte nascut dins del grup de “Teatre de la Gent Gran”, activitat inclosa en el programa de Serveis Socials "Un paraigua de Vida per a la gent gran” que es desenvolupa a la nostra ciutat i que, entre altres activitats, es duen a cap tallers d’iniciació al món de la informàtica on deprenen a usar un espai virtual creat per a ells i han pogut llegir, practicar esport i la seua afecció de teatre al llarg de la pandèmia. 

 

La regidora Noe Alberola en la presentació del llibre
 

Com va expressar en la presentació del llibre la regidora de Serveis Socials, Noe Alberola, el llibre ha impulsat la creació, el pensament, el poder escriure sentiments recollits en els poemes de sis valleres i vallers: Amparo Vercher, Conxa Gascón, Federico Langa, Pepa Talens, Tere Talens i Xelo Mollà. Els seus textos han expressat les emocions i vivències en temps de pandèmia, amb un temps passat que tornava a la memòria i que, com expressa el títol, han estat una  confessió de tot allò que mai van dir, del que mai es van atrevir a contar o que, simplement, ningú els va preguntar en un temps dur, com ha estat el confinament. 

En resum el llibre ofereix una lliçó de vida, però també ha servit per donar un exemple cívic en acordar destinar els diners de la venda íntegrament a “Associació de la lluita contra el càncer”.