L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 28 de gener del 2022

Tavernes celebra demà el "Dia de l'Arbre" amb una activitat de repoblació oberta a tothom


Tavernes celebra demà dissabte el "Dia de l'Arbre" amb una activitat organitzada des de l'Ajuntament per les regidories de Medi Ambient i d'Esport que té com a objectiu principal conscienciejar els participants de la importància de conservar l’entorn natural i protegir el ric patrimoni mediambiental de Tavernes.

La jornada està dirigida a tots els públics (els menors de 8 anys han d’anar acompanyats) i l'inici serà a les 9.30 hores amb eixida com és tradicional des de la porta del pavelló Carlos Pellicer, amb una passejada que continuarà fins a arribar a la senda de les Fontetes de Cantus i la pujada a les Creus. Serà en aquesta zona de la muntanya on es durà a terme la repoblació d’arbres de distintes espècies per tal de tindre un paratge natural més verd al municipi. L’activitat finalitzarà entorn de les 13.30 hores i s’obsequiarà els participants amb un premi per haver col·laborat en la repoblació d’arbres.

És recomanable dur roba esportiva que siga còmoda per a les activitats de repoblació en muntanya i portar picoleta, llegonet i poalet.

L’Ajuntament ha convidat a participar-hi els comerços locals que han cuidat el pi decoratiu repartit durant les festes de Nadal per tal que ara puga servir també per a repoblar les nostes muntanyes.