L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 20 de gener del 2022

L'Ajuntament inicia la construcció de 64 ninxols nous en el cementeri



L’Ajuntament de Tavernes ha iniciat les obres
de construcció de dos nous blocs de nínxols en la zona nord-est del cementeri municipal, junt a l’ascensor. En aquest punt s’ubicaran 64 noves casetes emmarcades en el projecte global d’actuacions d’ampliació del cementeri.

Les 64 noves casetes tindran una estructura prefabricada resistent que permet superposar els nínxols fàcilment i que garanteix les condicions higienicosanitàries.
 
 
 
El projecte contempla també la creació d’un nou accés a la zona alta mitjançant una escala adossada a l’estructura de l’ascensor que ja hi ha ubicat en la zona nord-est del cementeri.

L’execució de les obres per a instal·lar dos nous blocs de nínxols compta amb una inversió de vora 80.000 euros i ja han començat les tasques prèvies de neteja del terreny i adequació de l’espai per a facilitar la construcció posterior.

Remés pel Gabinet de Premsa i Comunicació Tavernes (20/01/2022   16:12)