L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 648
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 14.184

dimarts, 4 de gener de 2022

Els veïns i veïnes ja poden fer ús de la nova seu electrònica de l'Ajuntament

 
 
 
L'Ajuntament de Tavernes ha estrenat la nova seu electrònica, una eina que facilita la comunicació entre la ciutadania i el consistori, amb una forma més intuïtiva i accessible de presentar documentació, instàncies, consultar reglaments i ordenances o revisar les notificacions dels diferents tràmits municipals, entre altres.
 
Qualsevol ciutadà/ciutadana  pot accedir-hi a la seu electrònica mitjançant l'enllaç 
 
 
o des de l'apartat habitual de la web municipal
 
 
 
 
 La regidora de Noves Tecnologies, Encar Mifsud, ha assenyalat que "el nostre objectiu és millorar les eines digitals per a connectar més fàcilment a la població amb l'administració pública més propera, l'Ajuntament".