L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.525
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:27.538

dimarts, 11 de gener del 2022

Tavernes: L'actualització d'avui dispara a l'alça les xifres de Covid-19 fins a extrems no conegut fins ara en la pandèmiaTavernes torna a trencar records en negatiu, i si ahir dilluns l'actualització de la Conselleria de Sanitat ja ens donava unes xifres molt elevades i les d'avui, només un dia després, les superen i fan por: 337 noves infeccions, 790 casos actius i una Incidència Acumulada pels núvols, en arribar avui a 4.579 per 100.000 habitants els 14 dies.

La gràfica superior ens dóna informació del que ha estat la incidència en aquest mes de gener, després de les festes de Nadal i Reis.

No és habitual dos dies seguits d'actualització de dades de pobles, però cal tindre en compte que la Conselleria de Sanitat no va informar divendres, l'endemà de la festa de Reis d'Orient, de les dades de poblacions. Potser per això l'actualització d'ahir dilluns. Avui sembla ser que tornem a la normalitat, i publica les noves dades dimarts, com fins ara era habitual.

El total de casos actius durant la pandèmia són 3.366 i avui comptabilitzem 91 persones curades des de l'actualització d'ahir. No s'han produït defuncions en la ciutat i mantenim els 53 total en pandèmia.

En resum, i com ja vam dir ahir, Tavernes segueix a l'alça, com és la tònica general del País Valencià i de l'estat, amb un gran augment en totes les xifres i tot apunta a resultats de les celebracions nadalenques i de cap d'any. 
 
La gràfica superior és molt aclaridora de la situació a partir de Nadal 
 
 

 Resum de les dades d'avui segons l'actualització de la Conselleria de Sanitat 

 - Tavernes

Casos totals durant la pandèmia:  3.366   (ahir dilluns eren 3029)
Noves infeccions:  337 (
el dimecres dia 5 eren 217)
Casos actius: 790  (ahir dilluns eren 544)
Persones curades des de l'última actualització: 91
Incidència Acumulada: 4.579 per 100.000 habitants (
ahir dilluns era 3.153
Defuncions totals: 53