L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 6 de gener del 2022

La Falla La Via convoca la II Edició del premi "La Via de la Igualtat".

 

L’Associació Cultural Falla la Via convoca la II edició del Premi "La Via de la Igualtat" amb l’objectiu de reconéixer i premiar l’esforç que fan les comissions falleres per donar visibilitat a les dones i utilitzar el llenguatge inclusiu. Així, amb aquest premi, volem reconéixer el treball d’aquestes comissions falleres i el seu vehicle d’expressió: el llibret de falla.
 
Poden participar tots els llibrets fallers de qualsevol localitat valenciana, tenint en compter que el termini d’admissió dels treballs serà les 23.59 hores del dia 31 de gener del 2022.

El premi estarà dotat amb 200 euros, dividit al 50% entre l’autora o l’autor de l’article i la comissió. A més, s'atorgarà un diploma a l'escriptora o escriptor de l'article i un banderí per a la comissió.Aquest premi està patrocinat per LEX Solucions Legals.
 
Entre les bases, que es poden consultar en el web de la falla, hi ha que els articles han de ser inèdits i tractar sobre qualsevol tema relacionat amb la igualtat de gènere i fer ús d'un llenguatge inclusiu.
 
L'
article ha d'estar redactat en valencià i publicar-se íntegrament en el volum d'un llibret gran o infantil de l'exercici 2022, de qualsevol comissió fallera, que podrà presentar com a màxim dos articles al premi.

El jurat estarà format
per tres persones relacionades amb l'àmbit de la igualtat, la prevenció de la violència de gènere i l'ús del llenguatge inclusiu, assignades per lA.C. Falla la Via. La secretaria del jurat estarà a càrrec d'un membre de la Delegació de Cultura, Llibret, Promoció lingüística i Igualtat de lA.C. Falla la Via i no tindrà vot.

Durant el mes de febrer de 2022 s'anunciaran els i/o les tres finalistes del premi en els mitjans de comunicació de la falla i, en funció de la situació
sanitària, es donarà a conéixer la decisió del jurat i atorgament del guardó.
 
Una vegada resolta la decisió del jurat, el seu veredicte es farà públic en la pàgina web de
l
A.C. Falla la Via (www.fallalavia.es) i en els seus mitjans de comunicació.
 
 Remés per la falla. El nostre agraïment