L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 7 de gener del 2022

La regidora de Serveis Socials, Noe Alberola, acusa al PP de mentir, no informar-se de la realitat i actuar amb total populisme.


La regidora de Serveis Socials, Noe Alberola, (foto superior) ha lamentat l'actuació populista del PP de Tavernes i ha confirmat que aquest partit, en lloc de "posar-se amb contacte amb les regidories i departaments pertinents, per saber què s'ha fet i que s'està fent - d'ajuda a uns veïns-  es dedica de forma tòxica, populista rastrera a mentir, manipular i dir mitges veritats".
 
La regidora Noe Alberola afirma que al PP "la veritat no els interessa, sumar no els interessa. Manipular, desinformar, construir històries i no voler assabentar-se dels fets, és l'única forma de fer política que utilitza el PP".
 
La història es va iniciar el passat mes de novembre, quan unes famílies del carrer Buenos Aires van partir un assolament de les parts de darrere de sa casa, els patis, perquè la construcció no tenia fonaments. Els tècnics municipals van decretar que les cases no es podien habitar fins la solució d'eixe problema i és ací on el PP afirma que Serveis Socials de Tavernes no ha actuat ni ha fet res. 
 
Noe Alberola respon eixes acusacions en el seu perfil de facebook i afirma que "els hem facilitat assessorament, hem  activat ajudes econòmiques, tot i que el meu talant i per ètica, no em permet fer una exposició pública del que hi ha rere de cada fet i cada història. Però no vaig a permetre que es llance per terra el treball del departament de Serveis Socials i menys, es mentesca"
 
La regidora de Serveis Socials desmunta una a una les manifestacions del PP
 
La regidora Noe Alberola desmunta una a una totes les manifestacions de la portaveu del PP  a la qual acusa de mentir. 
 
- PRIMERA MENTIDA. Minuts després de l'assolament de la casa, em vaig personar en els habitatges acompanyada de l'alcalde, Sergi González, del regidor d'Urbanisme Josep Llàcer, de la policia local i de tècnics municipals de l'àrea d'activitats tècniques i serveis socials. 
 
- SEGONA MENTIDA. A les famílies afectades se les ha rebut en diverses ocasions tant l'alcalde com jo mateix.  Se les ha facilitat assessorament tècnic. 
 
- TERCERA MENTIDA. Han rebut ajudes econòmiques d'emergència i socials. Aquestes famílies tenen assegurances davant les quals se les va facilitar informació per iniciar els tràmits pertinents, però tal com indica  LP "ellos no lo continuaron". 
 
- QUARTA MENTIDA. Des de Serveis Socials s'està efectuant un seguiment i un suport als menors i estan activats els recursos disponibles. No s'ha abandonat a ningú.